En trist meddelelse.

Kære alle.

Det er trist at skulle videregive meddelelsen om at Ingelise Andersen er afgået ved døden, søndag, den 28. december 2014.

Mange beboere, som har boet her i lang tid – eller har boet her som barn/ung og er kommet tilbage,  kendte Ingelise.

Ingelise var datter af Vagn og Marie Christoffersen. Stoffer, som Vagn blev kaldt, og Marie var indehaver af Ismejeriet, Henrik Rungs Gade 16 – der hvor bestyrelsen nu har til huse. Her deltog Ingelise også i arbejdet. Et slidsomt arbejde. Hvem kan ikke huske da der skulle deles is ud i halve eller kvarte blokke til beboernes køleskabe. Ølkasser indeholdt 50 øl dengang og ikke som i dag 30, 24 eller 18 stk. Mælk i flasker mindes jeg også som værende tungere end den papemballagen som mælken sælges i i dag. Jo der blev slæbt på mange ting dengang. Men en ting var sikkert man fik altid store smil en god behandling fra dem alle 3.

Ingelise blev gift med Svend-Erik og boede også i huset, hvor de fik 2 børn – Rene og Michelle. Rene bor her endnu medens Michelle er flyttet “udenbys”.

Mine børn og jeg flyttede ind i 1979 og det varede ikke længe før Michelle, Rene og mine børn fandt sammen i gården.  Det var især lykken at skyde til mål ved en kældernedgang. Noget som Ingelise og jeg bestemt ikke brød os om – især ikke efter at Michelle faldt baglæns ned ad kældertrappen. Vi fik lokket ungerne til at stoppe mod at give dem æbleskiver med jordbær syltetøj og flormelis – midt om sommeren!

Ingelise har altid været sød, smilende og meget interesseret i at høre om hvordan ens unger havde det – ligesom hun altid fortalte om sine dejlige børn. Aldrig har jeg hørt hende sige noget dårligt om andre. Talte vi om noget, som man ikke ønskede skulle ud til andre kunne man roligt tale med Ingelise – det forblev altid mellem os. Jeg kommer til at savne de små men gode samtaler vi havde sammen. Når jeg, som nu, sidder i forretningen løber tankerne/minderne gennem hovedet og pludselig går det op for en, at en æra er forbi. Mejeriet er lukket for flere år siden. Stoffer og Marie er også gået bort og den sidste, som havde arbejdet i mejeriet har nu lukket sine øjne.

Ingelise bliver bisat fra Brorsons Kirke, tirsdag, den 6. januar 2015 kl. 11.00,  hvor alle er velkomne.

Æret være Ingelises minde!

Annie