Lejligheder

Linoleumshuset indeholder mange forskellige og spændende lejligheder. Ens for dem alle er dog, at de har store reelle værelser/stuer og badeværelser.

Til alle lejlighederne hører der et lofts- samt kælderrum. Der forefindes en cykelkælder ligesom der er et kælderrum for barne- og klapvogne, hvor alle kan sætte deres cykel,  barne- og/eller klapvogne ned. Mange benytter dog deres eget kælderrum til deres cykler og barnevogne. Så er man fri for at gå så langt.

Det er i øvrigt ikke tilladt at parkere sin cykel i gården, hvilket de med små børn, som leger i gården, sætter stor pris på.

Gården bliver vedligeholdt af Gårdlavet Ladegården. Den er grøn – forstået på den måde, at der er meget grønt:  Buske, blomster, træer og græs. I midten er der en rundel med 5 høje træer. Runddellen er fredet og må således ikke fjernes, hvad den for øvrigt heller ikke skal. På træerne  kan alle – lige meget hvor de bor i huset – følge årstidernes gang. Nu, hvor det er forår kan man fra dag til dag se bladene springe ud. Om et par måneder er alle træerne fyldte med dejlige grønne blade og man kan ikke længere se fuglerederne. Efteråret smider alle bladene fra træerne og fuglerederne kan igen ses. Viceværten skumler – han skal samle bladene sammen og fjerne dem. Vinteren igennem står de nøgne og – hvis vi er heldige (undskyld jeg glemte lige vores snevinter) er der sne på grenene.  Årets gang!

Det må have været et stort puslespil for arkitekt Povl Baumann da han i sin tid tegnede huset. Mønsteret i muren skulle jo passe så hele facaden blev ensartet. Ikke noget med at slutte midt i et mønster i et hjørne og begynde et nyt mønster. Alt skulle passe så der var de samme mønstre under hvert vindue og over hver dør. Det er måske årsagen til at f.eks. Hans Egedes Gade har lejligheder på 99 og 102 kvm. Ligesom Henrik Rungs Gade spænder fra 66 – 68 kvm.  Når man ser hjørnelejlighederne Henrik Rungs Gade/Åboulevard,  Åboulevard/Hans Egedes Gade og Hans Egedes Gade/Jesper Brochmands Gade er det svært at forestille sig hvordan stuerne  ser ud. Jeg kalder dem “kaffepose stuerne” – for de ligner disse “Melitta” papir kaffeposer.  Hjørnet af Åboulevard/Hansegedes Gade har også en “kaffepose” ind mod gården. Altså 2 kaffeposer lige efter hinanden. Charmerende og hyggelige stuer og bestemt ikke svære at møblere.

Henrik Rungs Gade
Nr. 14   består til højre  af 4  2-værelses  lejligheder på hver 67 kvm.  og til venstre  af 5   4-værelses lejligheder på hver 102 kvm.
Nr. 16 består på højre side  af 4  2-værelses lejligheder på 67 kvm. Til venstsre 5  4-værelses lejligheder på hver 101 kvm.
Nr. 18  til højre har 5  2-værelses lejlighder på hver 66 kvm og til venstre 5 2-værelses på hver 68 kvm.

Jesper Brochmands Gade 17
I stueetagen findes tv. en  2-værelses lejlighed på 81 kvm.  De øvrige på venstre side har 4 værelser fordelt på 106 kvm
Til højre er alle  5 lejligheder  3-værelses på  99 kvm

Hans Egedes Gade
Hans Egedes Gade byder  “kun” på 4-værelses lejligheder:
I nr. 19 er lejlighederne til venstre på 99 kvm  medens lejlighederne  til højre er på 102 kvm.
I Nr. 21,  23,  og  25 er alle lejlighederne på 102 kvm                                                                                                                

Åboulevard 84 har også forskellige lejlighedsstørrelser:

I stueplan findes således en 2-værelses på 88 kvm  og en 4-værelses på 139 kvm.  Opefter  findes til venstre 4  stk. 4-vær. lejligheder a 125 kvm og til højre  4 stk. 5-vær. lejligheder på hver 162 kvm.

Åboulevard  86                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   har har også 3 typer lejligheder. I stuen findes 1 stk. 5 vær.  på 153 kvm og 1 stk.  5 vær.  på 152 kvm.  Opefter er der 4 stk. 6-vær. på hver 148 kvm og på venstre side  4 stk. 7-vær. lejligheder.

                                                               

 

Grundplaner:

Grundplan for stueetagen
Grundplan for de øvre etager

Filerne kræver Adobe Reader installeret.