Andele til salg

A/B HANS EGEDE “Linoleumshuset”

Linoleumshuset, der er fredet, er beliggende Henrik Rungs Gade 14-18, Jesper Brockmands Gade 17, Hans Egedes Gade 19-25 samt Åboulevard 84-86. Lejlighedernes indretning og størrelse – se links til grundplanerne (stueetagen og etageplan) – nederst på siden.

Til alle lejligheder hører et kælder- og loftsrum. Der er en ny fælles betalingsvaskekælder samt cykel- og barnevognskælder. Endvidere en dejlig børnevenlig gård med gynger, rutchebane, sandkasser, træer og blomster m.m. Der forefindes flere bænke og borde, hvor man kan sidde og nyde sin kaffe/the – med eller uden kage – samt spise frokost og/eller aftensmad med familien. Man kan også bare sidde og slappe af med en god krimi.

Der er bopælspligt hvilket vil sige at den som er andelshaver  skal bo i lejligheden og have folkeregisteradresse her! Altså – Ingen forældrekøb!

Vi er i fuld gang med renovering af vores forsatsvinduer. I gadevinduernes midterste felt bliver opsat et forsatsvindue med energiglas ligesom glassene i de eksisterende forsatsvinder bliver udskiftet med energiglas. I køkkenerne bliver opsat Optoglas idet der i flere køkkener (moderniserede) ikke er plads til et forsatsvindue. Der bliver også isoleret i brystninger. Det skulle tilsammen give en rigtig god besparelse på varmen. Vi glæder os allerede til næste års varmeregnskab!

Endvidere arbejder vi på at få udskiftet taget til næste år.

Pr. 1. februar 2011 steg boligafgiften med 11,7 %. Men da vi jo får de nye forsatsvinduer sat op i løbet af sommeren forventer vi et fald i varmeregningen fra sæson 2011/12.

Det er IKKE tilladt for hverken lejere eller andelshavere at have husdyr, hunde og katte m.m. !!!

Linoleumshuset er fredet, hvilket vil sige at man ikke bare kan rive køkken, vægge eller badeværelse ned, eller lave andre forandringer, uden at søge bestyrelsen og Kulturarvsstyrelsen om tilladelse ! Det er tilladt at udføre almindelig vedligeholdelse af sin lejlighed – opsætte tapet, male m.m. Når bestyrelsen har modtaget en ansøgning bliver den videresendt til Kulturarvsstyrelsen, som har det sidste ord i denne sag. Man skal regne med en ekspeditionstid på ca. 7-8 uger. Læs nedenstående link.

http://kulturarv.dk/publikationer/publikation/artikel/naar-bygningen-er-fredet/

Er du/I interesseret i en af de nedenstående lejligheder – kontakt formanden – Annie Pfeiffer på mobil : 24 96 76 21 – eller foreningens mail: ab.hansegede@os.dk

Andele til salg

Stueetagen
De øvre etager

Ref. 2014 gf. ord. 7. januar

 

Annie

 

Filerne kræver Adobe Reader installeret.